Monasteri de Sant Jeroni de la MVRTRA

Home | Monasteri de Sant Jeroni de la MVRTRA

Web:
https://lamurtra.cat

Ubicació:
Badalona

Treballs:
Disseny i desenvolupament de la web a WordPress. Manteniment i suport tècnic.

Any:
2020

Descripció del client:
L’Àmbit de repòs religiós i cultural Francesca Güell és un lloc de solitud i silenci. Va nèixer per iniciativa de la senyora Francesca Güell i López, qui va adquirir l’ antic monestir jerònim de Sant Jeroni de la Murtra (Badalona) amb la finalitat de que fos dedicat a aquesta dimensió i, alhora, aconseguir la seva restauració. Ella pensava que el món actual, on la vida és agitada i sorollosa, necessita de llocs on les persones trobin un repòs per l’ànima. L’únic que es necessita en qust recinte, és voler viure la experiència de la solitud i el silenci, lliurement i respectuosa.

© 2024 |  Tots els Drets Mauricio Mardones