Àmbit Maria Corral

Home | Àmbit Maria Corral

Web:
https://ambitmariacorral.org

Ubicació:
Barcelona

Treballs:
Disseny i desenvolupament de la web a WordPress. Manteniment i suport tècnic. Gestió i pujada dels continguts generats per ells a la web. Enviaments de newsletters a través de Mailpoet i Mailrelay.

Any:
Des de 2015 i última actualització 2023.

Descripció del client:
L’Àmbit d’Investigació i Difusió Maria Corral és una entitat privada, sense ànim de lucre, formada per una junta directiva, un equip de professionals i la col·laboració de voluntaris, atents al context actual i als mitjans de comunicació des d’una perspectiva interdisciplinària. Al llarg de més de quaranta anys ha organitzat diferents activitats de caire intel·lectual, cultural i social per oferir coneixements, criteris i opinions, i així obtenir un dipòsit de pensament. Són moltes i diverses les activitats realitzades: jornades, tertúlies, conferències, simpòsiums, programes de ràdio, edició de vídeos, articles.

Àmbit Maria Corral

© 2024 |  Todos los Derechos de Mauricio Mardones