Colegiata Cielo en la Tierra

Home | Colegiata Cielo en la Tierra

Web:
https://projectebiografias.com/

Ubicació:
Barcelona

Treballs:
Disseny i desenvolupament de la web a WordPress. Manteniment i suport tècnic.

Any:
2022

Descripció del client:
La finalitat de la Web de l’Associació és impulsar la investigació i la reflexió sobre allò transcendent. Anhelar que aquesta reflexió sigui: des de la vivència personal d’espais de solitud i silenci, amb un ancoratge antropològic realista existencial: des de la contemplació de la realitat de manera que generi respostes als reptes plantejats a la societat actual. Elaborar i difondre coneixements i sabers que es puguin materialitzar en accions concretes, capaces de transformar el nostre entorn per contribuir que el món sigui més habitable, just i solidari.

© 2024 |  Tots els Drets Mauricio Mardones