Colegiata Cielo en la Tierra

Home | Colegiata Cielo en la Tierra

Web:
https://projectebiografias.com/

Ubicación:
Barcelona

Trabajos:
Disseny i desenvolupament de la web a WordPress. Manteniment i suport tècnic.

Año:
2022

Descripción del cliente:
La finalitat de la Web de l’Associació és impulsar la investigació i la reflexió sobre el transcendent. Anhelar que aquesta reflexió sigui: des de la vivència personal d’espais de solitud i silenci, amb un ancoratge antropològic realista existencial: des de la contemplació de la realitat de manera que generi respostes als reptes plantejats a la societat actual. Elaborar i difondre coneixements i sabers que es puguin materialitzar en accions concretes, capaces de transformar el nostre entorn per contribuir que el món sigui més habitable, just i solidari.

© 2024 |  Todos los Derechos de Mauricio Mardones